Back to All Events

Barcelona sup weekend


BARCELONA SUP WEEKEND

Omdat we in Nederland altijd wat laat van start gaan met het voorjaar, en al eerder zin hebben in een paar dagen suppen op zee. In samenwerking met Moloka'i supcenter in Barcelona een sup weekend aan het begin van de lente! Omdat Barcelona zo'n toffe stad is zorgen we ook voor genoeg vrije tijd naast het suppen om de stad te ontdekken, lekker op het strand te hangen en te genieten van de chille vibe die in dit oude gedeelte van de stad hangt! We hebben voor dit weekend slechts plek voor 7 mensen dus boek snel! 

Barcelona sup


Programma:  
19 April : Aankomst, naar het hotel, de omgeving verkennen en einde middag een uur suppen vanuit Moloka'i supcenter. Indien genoeg animo en energie wellicht ook een sunsetpaddle  
20 April : SUP Trip buiten de stad, naar een van de mooie baaitjes die de omgeving rijk is. Vandaag zijn we de gehele dag op pad met sup-bus en sups. 
21 April: Na het ontbijt zelf 'vrij' suppen (1.5 uur) en na de lunch een paddle fit sessie (1.5uur)
22 April: Een vroege sunrise sessie, daarna of zelf nog vrij suppen of de stad verkennen totdat het tijd is om terug naar huis te vliegen. 

Prijs:
Je betaald €565 voor een kamer alleen en €425 als je een kamer met twee deelt. Deze prijs zijn voor 3 nachten, inclusies ontbijt, alle sup activiteiten, sup materiaal en het vervoer tijdens de supttocht. Het hotel is kleinschalig modern en stylish ingericht, het ligt op een klein kwartiertje lopen van Moloka'i sup center in Calle Meer, 200 meter van strand en zee. Het sup center beschikt over bomkleedhokjes, douches en kluisjes.

Hotel tijdens Barcelona sup weekend

 Vluchten vanuit Amsterdam gaan een paar keer per dag en zijn in deze periode te boeken voor €100-€150. Een taxi vanaf het vliegveld naar de stad is ongeveer €30 en als je met een paar anderen van dit weekend deelt goed te betalen.

Meer informatie & boeken via morene@mm-sup.com 

Later Event: May 25
Amsterdam sup tocht