Back to All Events

SUP & YOGA clinics with THRIVE Yoga studio's

sup-yoga-2019-m&m-thrive.jpg

Kom in balans met sup yoga! Op een supboard komen evenwicht, kracht en meditatie samen in een ontspannende work out. Thrive organiseert deze zomer 2019 in samenwerking met M&M SUP Amsterdam een aantal SUP middagen bij M&M SUP op strand IJburg én Zeeburg Amsterdam.

SUP Yoga is een uitdagende en vooral heerlijke Yoga les op een Stand Up Paddle board. Dat is een groot surfboard van meer dan 3 meter lang en 78-84 cm breed. Op het water worden daar Yoga oefeningen op gedaan. Het geeft een extra dimensie, want je speelt met de balans en het water onder je geeft een extra uitdaging, maar ook een intense ontspanning en vrij gevoel.

De workshops duren 120 minuten. We beginnen de lessen met een korte warming up op het strand en/of een korte Stand Up Paddle sessie om even te wennen aan het board. Dan zullen we naar een rustig plekje op het water varen en beginnen met de Yoga op het board en een cooldown van 10-15 minuten waarbij we op onze rug dobberend op het water kunnen ontspannen. Na een SUP Yoga les voel je je fit, vol energie en ontspannen tegelijk.

Workshops SUP & YOGA 2019
Elke week op zondagmiddag 15.00-17.00

Data Zeeburg locatie:
7 juli, 21 juli, 4 augustus, 18 augustus, 1 september

Locatie Zeeburg:
Zeeburgerpad 10, vanuit de grijze zeecontainer

Kosten
€35 losse workshop / €90 voor 3x workshop serie

Kosten THRIVE maandleden
€30 losse workshop / €80 voor 3x workshops serie

Earlier Event: July 5
Paddlefit teacher certification
Later Event: September 25
SUP safari Slovenia