SUP KOPEN

Het kopen van een eigen sup is vaak best een zoektocht. Wil je een inflatable sup, een hard board sup, een allround sup, een tour sup, een yoga sup of een race sup? Al die vragen zorgen er soms voor dat je door de 'sup bomen' het bos niet meer ziet. M&M SUP kan je hiermee helpen. Wij draaien al acht jaar een sup school en hebben inmiddels genoeg ervaring om gericht advies te geven bij de aankoop van een sup. Komend seizoen (2018) zullen we gaan werken met merken zoals NSP, Starboard, Boga en Fool Moon. Een deel van de modellen van deze sup merken zullen in onze scholen te testen zijn. Als je dus aan het twijfelen bent over welke sup je wil kopen kom een les meedoen om wat boards te testen of maak een afspraak met ons zodat we gericht advies kunnen geven voordat je 'zomaar' een sup koopt.

Boga boards 

Boga boards 

Een eigen sup geeft de mogelijkheid om mee te doen aan sup tochten die we organiseren, zelf tochten te gaan suppen en te genieten van het feit dat je ieder moment op je eigen sup kunt stappen om het water op te gaan voor een relaxte tocht, workout paddle, sup yoga sessie of een beetje te cruisen. 

Starboard, alle modellen te koop bij ons 

Starboard, alle modellen te koop bij ons 

Dus twijfel niet maar neem contact met ons op met al je vragen over het kopen van een sup! 

Fool Moon kleurrijke inflatables 

Fool Moon kleurrijke inflatables 

NSP sups, de complete line up is bij ons te koop 

NSP sups, de complete line up is bij ons te koop