Nieuwe sup lokaties Amsterdam en IJburg voor seizoen 2019

SUP AMSTERDAM

SUP AMSTERDAM

Het was even zoeken en doen maar het is gelukt! Voor sup seizoen 2019 hebben we weer een plekje in Amsterdam gevonden! Vlakbij de Molen, Zeeburgerpad 10 waar we vanaf april zullen opstappen voor sup tochtjes door de stad, sup yoga sessies en andere leuke sup activiteiten!

Oók op IJburg is het gelukt om na de sluiting van Blijburg i.v.m. alle bouw werkzaamheden op het strand een tijdelijke plek te vinden om komend seizoen sup lessen en sup activiteiten te organiseren. Vanaf april openen we daar onze deuren vanuit het Baken. Vak achter de surfschool en uitkijkend over Durgerdam en Amsterdam in de verte.

Trots dat we deze twee lokaties mogen openen per april 2019. Het nieuwe lesrooster komt begin maart online en als je al eerder wil boeken of een aanvraag in wil dienen om met een groep te komen suppen op een van beide locaties stuur ons dan een email via morene@mm-sup.com

SUP IJBURG STRAND

SUP IJBURG STRAND