Amsterdam licht en nacht sup tour

Amsterdamse grachten tijdens het licht festival

Amsterdamse grachten tijdens het licht festival

Omdat we het zo mooi vinden hebben we vorige maand met een groepje het Amsterdam Light festival gesupt en zullen we volgende week (09/01) nog een laatste keer deze prachtige openlucht licht tentoonstelling met een groep suppen! Het is zo bijzonder om in de avonduren door de grachten te suppen langs al die mooie huizen en lampjes en het Light Festival geeft dat beetje extra met alle mooie licht kunstwerken langs te sup route.

SUP tour Night and light

SUP tour Night and light

Natuurlijk kan jij ook meedoen! wel vragen we voor deze sup tour of je sup ervaring hebt aangezien het in het donker is, een tocht van ongeveer 8 kilometer is en we geen gevaarlijke situatie willen. Voor meer info en inschrijven/huren sup board kijk op onze event&trips pagina of mail ons.