We zijn tot april 2020 gesloten voor reguliere sup lessen maar sup tochten door Amsterdam en sup clinics kunnen het hele jaar door geboekt worden! 

 

KOOP BIJ ONS OOK JE EERSTE EIGEN SUP!

KOOP BIJ ONS OOK JE EERSTE EIGEN SUP!

 

SUP lessen 

We hopen je snel op het water te ontmoeten om met ons een sup les mee te doen én te ervaren hoe leuk het is om suppend Amsterdam en omgeving te verkennen. Wij leren je tijdens de start up lessen en 4 weekse sup cursussen de basis waarna je door kan stromen naar de follow sup lessen en mee kan doen aan sup tochten die we in en rond Amsterdam organiseren. Tijdens onze sup yoga, sup pilates, sup bootcamp en sup core lessen zullen we je ook de basis van het suppen leren. Onze gecertificeerde M&M SUP crew heet je van harte welkom!

Vind ons

Amsterdam Sup Tocht 

Amsterdam is een prachtige stad en perfect om doorheen te suppen met haar grachten en duizenden kleine bruggen. Op zoek naar een leuke en unieke ervaring en wil je Amsterdam eens vanuit een andere hoek bekijken? Boek dan een privé of groep Amsterdam sup tocht bij ons. Voor ervaren suppers kan dat het hele jaar door.

Boek via de Mail ons link hieronder of bel ons voor een geschikte datum en tijd.  

Mail ons

Sup & Yoga en Pilates

Houd je van yoga of pilates en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zou een sup yoga of sup pilates sessie precies datgene kunnen zijn waar je naar op zoek bent. De instructeurs geven eerst een korte uitleg over suppen, leren je de basis beginselen van suppen en voor je het weet sup je naar een prachtige plek op het water en start de sup yoga of sup pilates sessie. Geniet van het kabbelende water, het board dat lichtjes beweegt en de core workout die je daardoor ervaart. Deze sup sessie zijn geschikt voor iedereen!

Bel ons

 

  

Of course we also provide private SUP classes - group SUP tours - group SUP clinics - group Sup&Yoga and more just contact us