Kom meedoen met een van onze sup lessen, sup tours, sup cursussen, sup yoga, sup pilates of sup events die we organiseren. 

 

 

SUP lessen 

We hopen je snel op het water te ontmoeten om met ons een sup les mee te doen en te ervaren hoe leuk het is om suppend Amsterdam en omgeving te verkennen. Wij leren je tijdens de start lessen de basis waarna je door kan stromen naar de vervolg sup lessen en mee kan doen aan tochten die we in en rond Amsterdam organiseren. Onze gecertificeerde M&M SUP crew is kan niet wachten om je te verwelkomen! We zijn vanaf 1 april tot en met 1 oktober geopend op strand IJburg en Amsterdam.  

Vind ons

Sup Tochten 

Amsterdam is een prachtige stad en perfect om doorheen te suppen met haar grachten en honderden kleine bruggen. Onze locatie strand IJburg is aan het IJsselmeer en geeft meer het buiten gevoel. op beide locaties geven we lessen en organiseren we tochten naar bijvoorbeeld Muiden, Pampus of Volle maan sup tochten. Als je een paar lessen bij ons hebt gevolgd of al eerder gesupt hebt kan je meedoen met de tochten die we organiseren. Je kan uiteraard ook een suptocht boeken met een groep vrienden, collega's of familie. 

Mail ons

Sup & Yoga 

Houd je van yoga of pilates en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zou een sup yoga of sup pilates sessie precies datgene kunnen zijn waar je naar op zoek bent. De instructeurs geven eerst een korte uitleg over suppen, leren je de basis beginselen van suppen en voor je het weet sup je naar een prachtige plek op het water en start de sup yoga sessie. Geniet van het kabbelende water, het board dat lichtjes beweegt en de core workout die je daardoor ervaart. Deze sup sessie zijn geschikt voor iedereen!

Bel ons

 

  

Of course we also provide private SUP classes - group SUP tours - group SUP clinics - group Sup&Yoga and more just contact us