Kom meedoen met een van onze sup lessen, sup tours, sup cursussen, sup yoga, sup pilates of sup events die we organiseren. 

 

KOOP BIJ ONS OOK JE EERSTE EIGEN SUP!

KOOP BIJ ONS OOK JE EERSTE EIGEN SUP!

 

SUP lessen 

We hopen je snel op het water te ontmoeten om met ons een sup les mee te doen én te ervaren hoe leuk het is om suppend Amsterdam en omgeving te verkennen. Wij leren je tijdens de start up lessen en 4 weekse sup cursussen de basis waarna je door kan stromen naar de follow sup lessen en mee kan doen aan sup tochten die we in en rond Amsterdam organiseren. Tijdens onze sup yoga en sup pilates lessen zullen we je ook de basis van het suppen leren. Onze gecertificeerde M&M SUP crew is kan niet wachten om je te verwelkomen! We zijn vanaf 1 april geopend op strand IJburg en Amsterdam Zeeburg.  

Vind ons

Sup Tochten 

Amsterdam is een prachtige stad en perfect om doorheen te suppen met haar grachten en duizenden kleine bruggen. Onze locatie op strand IJburg is aan het IJsselmeer en geeft meer het buiten gevoel en vanuit hier gaan we het ‘grotere’ water op. Op beide locaties geven we lessen en organiseren we tochten naar bijvoorbeeld Muiden, Pampus of Volle maan sup tochten. Als je een paar lessen bij ons hebt gevolgd of al eerder gesupt hebt kan je meedoen met de sup tochten die we organiseren. Je kan uiteraard ook een suptocht boeken met een groep vrienden, collega's of familie. 

Mail ons

Sup & Yoga en Pilates

Houd je van yoga of pilates en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zou een sup yoga of sup pilates sessie precies datgene kunnen zijn waar je naar op zoek bent. De instructeurs geven eerst een korte uitleg over suppen, leren je de basis beginselen van suppen en voor je het weet sup je naar een prachtige plek op het water en start de sup yoga of sup pilates sessie. Geniet van het kabbelende water, het board dat lichtjes beweegt en de core workout die je daardoor ervaart. Deze sup sessie zijn geschikt voor iedereen!

Bel ons

 

  

Of course we also provide private SUP classes - group SUP tours - group SUP clinics - group Sup&Yoga and more just contact us